2
10.05.2008 16:23   |    Переглядів: 6   |    http://gpu.ua
sil

Куховарська сіль - дійсно біла смерть, і в цьому зайвий раз переконалися японські учені. В результаті спостережень і численних аналізів вони прийшли до висновку, що регулярне вживання солоних продуктів подвоює ризик захворювання на рак шлунку.

Причому, така тенденція найбільше простежується у чоловіків.

Міністерство охорони здоров'я і праці, що займається також питаннями добробуту, провело грандіозну роботу, в результаті якої фахівці-онкологи впродовж 11 років спостерігали за способом життя приблизно 40 тисяч японців середнього віку. Особливу увагу медики приділяли щоденному раціону харчування цих людей, їх прихильності до певних напоїв, а також шкідливих звичок, що безпосередньо впливають на здоров'я, наприклад - куріння.

Згідно з отриманими даними, серед чоловіків - любителів солоних продуктів - особливому ризику захворіти на рак шлунку піддавалася одна людина з 500. Це удвічі перевищує показники, зафіксовані серед тих, хто прагне утримуватися від вживання солі. Із загального числа чоловіків, які потрапили в дослідницьку програму (таких було трохи більше 18,5 тисяч), ракових хворих було 358 осіб. Серед більше 20 тисяч жінок цей показник дорівнював 128. Причому і загроза захворювання на рак у "любительок солоненького" набагато нижча, ніж у чоловіків: одна на дві тисячі, повідомляє Newsland.

sil

сіль на столі

oba 2 тижні 4 дні 17 годин 15 хв ago

сіль на столі краще аніж сіль в суставах! однозначно...

при нашій

zolexiy 2 тижні 4 дні 12 годин 15 хв ago

при нашій екології..... хоч взагалі солі не їж - кінець буде той самий =)

Додати відгук

Опубліковано не буде.
  • Адреси web-сторінок та e-mail адреси перетворюються на лінки автоматично.
  • Стрічки та абзаци розбиваються автоматично.
  • Проблеми з HTML тегами фільтруються автоматично.

Більше інформації про опції форматування.

CAPTCHA
Перевірка проти автоматичного наповнення
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Що зараз читають